Cég filozófia

Küldetés

 Inspirálni a szervezeteket, hogy egyediségüket kibontakoztatva teremtsenek értéket a világ számára.

Vízió

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Értékrend

Csak a küldetésünkkel és értékrendünkkel összhangban lévő, azt szolgáló tevékenységet végzünk.


Kölcsönös bizalmon alapuló, egyenrangú partneri viszonyban hiszünk, és erre törekszünk. Hiszünk a felelős együttműködésben, ahol mindenki a saját dolgáért felel. Munkánkat szolgálatként definiáljuk, melynek során ügyfeleink fejlődési folyamatát inspiráljuk, kísérjük és támogatjuk, aminek nem része, hogy megmondjuk a tutit.

– Azoknak segítünk, akik olyan értéket akarnak teremteni a világ számára, ami a közös jót szolgálja. (Abban nem segítünk, hogy több profit legyen, a profitnövekedés következmény.)
– A munkánk értéket kell, hogy teremtsen, a pénz számunkra eszköz, csak pénzért nem dolgozunk. Nem húzzuk el a folyamatot, és nem is hagyjuk félbe, lelkiismeretes munkát végzünk, hosszú távú megoldásokat keresünk.
– Nem elég jól csinálni dolgokat, de jó dolgokat kell csinálni
– A tudás hatalom, a hatalom nem cél, hanem eszköz. A tudás tehát egy olyan eszköz, amit felelősen arra kell használni, hogy általa többet tegyük a világ számára.

Folyamatosan keressük a küldetésünket legjobban szolgáló megoldásokat, fejlesztjük magunkat és szolgáltatási körünket.

Hiszünk a szolgáltatásért fizetség jár alapelvében, szolgáltatásunk díja a hozzáadott értékünk ellenértéke. Nem kevesebb, és nem is több annál.